5 motiváló tanács 2018-ra
5 motiváló tanács 2018-ra

“Hajrá!” - nyilván ez a legegyszerűbb tanács minden helyzetben, ahogy a klasszikus viccből is megtanultuk. Ha többre vágyunk a témában, tegyük fel a kérdést: melyek azok a  területek, melyeken instant módon kicsit jobbítani szeretnénk puszta szervezéssel, akaraterővel a jövő évben? Sportolni, egészségesebben enni, kevesebb pénzt költeni, abba hagyni, rendet tartani, megjavítani, kipucolni, átépíteni, elköltözni… Nézzünk öt irányt, ami hozza magával a ...

SOS karácsonyi ajándéktippek balszerencséseknek
SOS karácsonyi ajándéktippek balszerencséseknek

Mindenkinek van egy ügyeletes balszerencsés rokona, barátja. Ő az, aki folyton beleejti, leejti a legsérülékenyebb és legfontosabb tárgyát, a telefont. Magával viszi, mert folyton azon beszél, arról hallgat zenét, azon csetel, fotózgat. Mindenhova. Medencéhez, csónakba, biciklizni, kádba. Ráadásul a farzsebében tartja, tehát ráül, kipottyan onnan.  

apple-iphone-8-drop-test-smashed-broken4661.jpg

Tulajdonképpen ez is egy jó megoldás:

Mindent kibíró hangfal

Szép áthidaló megoldás, ha 1-2 ...

Okostelefont karácsonyra? 5 modell 100 ezer körül
Okostelefont karácsonyra? 5 modell 100 ezer körül

Anélkül is lehet erős középkategóriás mobilt vásárolni, hogy kisebb vagyont ráköltenénk. Öt márka készülékeit válogattuk össze, hogy bizonyítsuk: lehet 100 ezer forint alatt is jó mobilhoz jutni. A végső árak nagyban függnek a vásárlás helyétől, a válogatásban az összehasonlíthatóság kedvéért mindegyik készülék kártyafüggetlen. Ezért, ha még olcsóbban szeretnél vásárolni, nézz körül a szolgáltatók előfizetéses akciói között, például ...

Ma lazíts a világűrben
Ma lazíts a világűrben

Vonatokról, delfinekről vagy nagyvárosokról is nagyon izgalmas élő felvételeket nézni, de ezeket viszonylag könnyen fel lehet keresni személyesen is. A világűrben viszont kevésbé valószínű egy kiruccanós hétvége. Ezért is jó ezeket a streameket nézni, és persze azért is, mert a laposföld hívőin nagyokat lehet kuncogni.

...

Nagyvárosi kémkedés élőben
Nagyvárosi kémkedés élőben

Velence, Tokió, Prága, New York, Melbourne, Buenos Aires és még Alberta mindennapjaiba is betekinthetünk egész héten, a nap huszonnégy órájában a következő live streamek segítségével. Milyen a forgalom, mennyi kerékpáros teker az utcán, milyen az időjárás?
Nézzünk szét a világban!

1200px-new_york_times_square-terabass.jpg

Velence: a Canal Grande, azaz a Nagy Csatorna életét kísérheted figyelemmel, a közlekedő gondolák, hajó és siető emberek forgatagával.

Tokió: felüljárók és ...

5 kinyírhatatlan és vízálló hangszóró karácsonyra
5 kinyírhatatlan és vízálló hangszóró karácsonyra

Nem vagy már helyhez kötve, mert akár síelés közben, szörfözéshez, tengerparton vagy kősivatagban is lazán lehet hordozható hangszóróval zenét csiholni. Ugyanis az idei bluotooth-os hangszórók darabjai már abszolút bírják a strapát. Ha neked is minden álmod volt gumimatracon lebegve hallgatni a Balcsi közepén a Felicitát, akkor ezekből érdemes választani.

ecostone-banner-02.jpg

Ecoxgear Eco Stone

Bárminek ellenáll, amit az anyatermészet produkálni tud: hőálló, porálló, ...

Lazacra vadászó macik Alaszkából - élőben
Lazacra vadászó macik Alaszkából - élőben

Mai kikapcsolódásnak nézz alaszkai medvéket, ahogy élelemszerző táncukat járják a jeges vízben.

A Brooks-vízesés mágnesként vonzza az alaskai Katmai Nemzeti Park   medvéit. A lazacok júliustól szeptemberig rajzanak a folyón át a Brooks-tóba, majd visszafele úsznak - leküzdve az olyan akadályokat, mint vízesés. Innen, a vízesés körülbelül 6 láb, azaz 1,8 méter méter magas partjáról lesnek rájuk a medvék, és manccsal-szájjal vadásszák le a nem túl ...

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása