Lazacra vadászó macik Alaszkából - élőben

Mai kikapcsolódásnak nézz alaszkai medvéket, ahogy élelemszerző táncukat járják a jeges vízben.

A Brooks-vízesés mágnesként vonzza az alaskai Katmai Nemzeti Park  medvéit. A lazacok júliustól szeptemberig rajzanak a folyón át a Brooks-tóba, majd visszafele úsznak - leküzdve az olyan akadályokat, mint vízesés. Innen, a vízesés körülbelül 6 láb, azaz 1,8 méter méter magas partjáról lesnek rájuk a medvék, és manccsal-szájjal vadásszák le a nem túl szerencsés lazacokat.

Fotó: Shutterstock

shutterstock_537534751.jpg

07302017_BrooksFalls_NearMiss3_RTaylorNPS

A medvéknek vagy a lazacoknak szurkolsz?

Ugyanez a víz alatti módban (ha éppen csak vizet látsz, a csúszkán vissza lehet lépni pár órát): 

HELLO. MAI KARÁCSONYI PRO TIPP.


Ha  Telenor Blue vagy My Bussiness All-in előfizetést vásárolsz, ajándék Samsung Galaxy J3 (2016) készüléket kapsz mellé. Sőt, ha azon gondolkozol, hogy egy Samsung Galaxy S sorozatba tartozó készüléket vagy Note 8-at választasz, 40 ezer forint extra kedvezményt kapsz.
Részletek:
1. Kattints erre az oldalra
2. Kövesd a leírtakat!
 

A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr7113498629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása