Ma lazíts a világűrben

Vonatokról, delfinekről vagy nagyvárosokról is nagyon izgalmas élő felvételeket nézni, de ezeket viszonylag könnyen fel lehet keresni személyesen is. A világűrben viszont kevésbé valószínű egy kiruccanós hétvége. Ezért is jó ezeket a streameket nézni, és persze azért is, mert a laposföld hívőin nagyokat lehet kuncogni.

Íme a nap

Nem egy mosolygós kör a lap sarkán, ez a nap brutális: kitörések, fortyogó felszín, és mindez élőben. Egyszerre rémisztő és lenyűgöző.

HELLO. MAI* KARÁCSONYI PRO TIPP.


A mobiladatból sosincs elég. Telenorosként ma
egy általad választott napon korlátlan adatforgalmat kaphatsz.
Ha csomagodban már van korlátlan adat, más meglepetés vár! Ezt kell tenned:
1. Kattints erre az oldalra
2. Kövesd a leírtakat
*2017. 12. 17.

A NASA földre néző kamerája

Képeket láthatunk, amiket egyenesen a nemzetközi űrállomásról készítettek. Néha belóg egy asztronauta kesztyűje is.

Vendégségben az űrbázison

Sunita Williams űrhajós kalauzol minket a földön kívüli mindennapok világában. (Ő Sunita).

news-102212b-lg.jpg

A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr2413506591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duplaxiii 2017.12.17. 13:20:07

Remek!
Van valamilyen racionális indoka annak, hogy a posztban nem valódi élő streamek vannak javasolva, hanem több éves konzervanyagok?
Lazítani lehet az aktuális képek, videók nézegetésével is.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása