10 hibátlan mobiljáték az év legjobbjaiból

Ha van egy olyan mobilod, amiben van annyi memória  és olyan grafikai megoldás, ami lever egy notebookot (jó párat listáztunk itt), vétek lenne nem kipróbálni az év legjobb mobiljátékait. Nem fog szaggatni, brutálisan szép képe lesz, és ha a fizetős változat se jelent gondot, még a reklám sem fog kizökkenteni. Nézzük a piac tíz olyan játékát, amiben biztosan találsz kedvedre valót, illetve Android és iOS platformon is megtalálsz.  

maxresdefault_1.jpg

The Talos Principle

Sci-fi témájú, saját (én, a robot) szemszögből készített logikai-fejtörős-mászkálós játék lenyűgöző grafikával. A környezet szépen ötvözi az ősi épületeket a futurisztikus elemekkel. Mindeközben persze egy izgalmas és kihívásokkal teli agytornáztató játékról van szó, ami biztos órákra le tud kötni, ha van hozzá affinitásod, és persze időd.

Tower Assassin

Más tészta a Tower Assassin. Egy könnyen kezelhető játékról van szó, ami egy kicsit Samurai Jackre hajazó rajzfilmes világba kalauzol el. Az Assassin’s Creed, az Ubisoft legendás frenchise játéka a 10. évfordulóját ünnepli, erre készült el a Tower különkiadása. A szokásossal ellentétben az aszaszinokkal most nem gyilkolászni kell, hanem tornyokat építeni.

 

Monument Valley 2

Az anya és lánya kalandjait feldolgozó játék elnyerte az év legjobb mobiljátékának kijáró díjat idén, így méltán került a listánkra. Megindító világa tele van érzelmes pillanatokkal és mágikus épületekkel, önmagukba záródó alakzatokkal, melyeken keresztül kell vezetni a szereplőket.

 

Super Mario Run

Egészen megújult grafikával - ami talán kicsit túl modern is -  és sok új funkcióval érkezett 2017-be a Super Mario Run a Nintendótól. Különösen nem kell bemutatni ezt a játékot, hozza a szokásos “szupermáriós pénzgyűjtős-gomba” és “húsevőnövényes-teknősös” formulát. Új karaktert is kipróbálhatsz: Dasy hercegnő egy teljesen új világgal, a World Starral érkezik, emellett saját zenéidet is beteheted a játékmenet alá. Plusz megújult a tapipados irányíthatóság is.

CSR Racing 2

A legjobb verdák és rengeteg választható pálya jellemzi ezt az impulzív multiplay rendszerű autós játékot. Körülbelül 50 járgány közül választhatsz, melyeket festéssel, matricával is személyre lehet szabni. Többek között a jó öreg Ferrari, McLaren, Bugatti és Lamborghini biztos szerepel a garázs étlapján.  A képlet pedig egyszerű: győzz, majd vegyél a mostaninál is több kocsit. Ejtsünk pár szót a grafikáról is, ami egyszerűen WOW! Hiperrealiztikus, 3D és zabálja a memóriát.

FIFA Mobil Soccer

Christiano Ronaldót lerúgni, mármint kicselezni, vagy vele gólt lőni lehet ebben a klasszikus focis játékban. Felépítheted a saját álomcsapatodat, hogy végigverjétek a ligát. Mi a feladat: támadj-védekezz-taktikázz, érj el pontokat a világ minden tájáról bekapcsolódó játékos ellen, menedzseld a csapatot, vegyél játékosokat – körülbelül ennyi. Az érdekesség, hogy saját ligákat is lehet létesíteni, vagy szabadon csatlakozni valahová,  ahol aztán a tagok játszhatnak egymás ellen körmérkőzéseket.

 

Riptide GP: Renegate

Futurisztikus versenyzős játékot kell elképzelni, melyben vízi-légi pályán kell úgy végigszáguldani, hogy közben trükköket hajtasz végre. Ha bejön ez a típus, akkor imádni fogod, mert nagyon technikás, nem csak az alap, unalmas kunsztokkal lehet villantani. A játék világa rettenetesen komplex és izgalmas.  Multiplayer és karrier módok közül is választhatsz, vagy kihívhatod a barátaidat is egy élet-halál meccsre.

Exploding Kittens

Ez a valaha élt legviccesebb macskás kártyajáték. Neve ellenére a cicák nem sérülnek meg, bár van lézerezés, robbanás, mindenféle macskás hadászati dolog. A karakterek egyszerűen zseniálisak!  3-5 játékos online tud egyszerre játszani, és bár a szabályok nem túl egyszerűek, ha felrobbanó cicát húzol, akkor kiestél és kész.

Injustice 2

A DC szuperhősei és gonoszai csapnak össze ebben a pörgős-verekedős játékban. A fő értelme ugye az lenne, hogy a már ismert szuperképességek mentén lehetne kiaknázni az egyes karakterek harcmodorát, mint a lézerszem (Superman), sebesség (Villám) vagy összezsugorodás (Atom). Ez sajnos nincs igazán így, más általános harci játékokhoz hasonlóan főként amolyan cséphadaró módban lehet küzdeni. Mondjuk lézerszem, jellegzetes harci eszközök eszközök azért vannak. Az Arénában megmérkőzhetsz más karakterekkel – és a sajátjaidat is váltogathatod az egyes meccsek alatt, sőt, lehet taktikázni és kiegészítőket venni. Nincs jó/rossz csapat megkötés, tehát  bármilyen karaktert egy csapatba rakhatsz, ami egy picit azért csalás, nem?

Oceanhorn

Ha imádtad a Legend of Zelda játékot, ez is tetszeni fog. Bár ha nem ismerted, ettől függetlenül is nagy kedvenc lesz. Klasszikus mászkálós, küldetés teljesítős, agyalós játék középpontjában egy fiú áll, aki az apja keresésére indul. Számtalan kirakóssal, szörnnyel, veszéllyel kell megküzdenie, míg végül eljut az ősi Arcadiába. Szépséges 3D grafikájával, erőteljes akcióival az év nagy kedvence ez a játék. Ingyenesen letölthető az első pálya, tehát kipróbálni mindenképp érdemes..  

 A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr2513483399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZakuTheSurvivor 2017.12.13. 10:26:56

Injustis 2...ez most...valami vicc akar lenni, ugye? :D

hunter84 2017.12.13. 11:25:19

Milyen platformra? Az első kettőt rögtön nem találtam meg androidra (7.0).

Lufi123 2017.12.13. 12:33:56

Írtam Önnek üzenetet, nagyon örülnék, a válaszának.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása