Öt népszerű fitnesz app idén

Amennyiben a fitnesz és egészségmegőrző applikációk váltják a személyi edző és táplálkozási tanácsadó személyét, nem is olyan nehéz formába kerülni. Ezek közül nézünk meg most néhányat, hogy ne legyen gond letornázni a téli ételek okozta párnácskákat.

 bodyweight_023.jpg

Ráhangolódás: meditálj appal!

iOs-re és Androidra elérhető a Meditation Studio, mely idén elnyerte a Forbes legjobb egészség és fitnesz applikációnak járó díját, úgyhogy biztos megéri a pénzét. Körülbelül 300 féle stresszoldó, alvást könnyítő meditációt és számos kényelmi funkciót tud. Ezek közül számos vezetett kurzust találunk, illetve mesterek közül is választhatuk, akik segítségével elsajátíthatjuk a helyes technikát. Az applikációs meditálás négy dollárba kerül. 

kepkivagas-333.PNG

Zene nélkül semmit sem ér az egész

Szinte végtelen mennyiségű zenei aláfestéssel járul hozzá a fitt alakhoz az AAPTIV az audio-fitnesz kombinált alkalmazás. A kiválasztott sporttevékenységet lemenedzseli, és megfelelő tempójú és hosszúságú lejátszási listát készít hozzá. Így elég korrekt lehet a sportolási élmény akár edzőhöz alkalmazkodás, öltözői tömeg, hazavergődés nélkül is. Választható (fél)maratonra felkészítő kurzustól a kerékpározáson át a jógáig többféle sportág. Az app ára 9,99 dollár havonta iOs és Android változata is van.

aboutheader.jpg

Izomfejlesztési mesterkurzus

Több mint 900 edzésvariációt tápláltak a Freeletics Bodyweight alkalmazásba, ráadásul semmilyen egyéb eszközre nincs szükség a gyakorlatokhoz, mindent a saját testsúly használatával lehet végezni.

5-30 perc közötti gyakorlatokból az előzetes fitnesz teszt és a felkészültség szintje alapján lehet válogatni súlycsökkentés, fittség és izomnövelés céllal. Az app ingyenesen letölthető, de sok funkcióért fizetni kell.

bodyweight_019.jpg

6 hét a jó formáért

Nem viccel a Sworkit alkalmazás, 6 hetet ad arra, hogy programja segítségével formába lendülj. A komolyabb gyakorlatokat nyújtással, jógával is lehet kombinálni. Minden testtájra kifejlesztett erősítő, illetve kardio programokat egyszerű módszerrel segít elsajátítani, illetve videón mutatja be helyes elvégzésüket.  A gyakorlatok időre mennek, a visszaszámlálást mobilról lehet követni. Mindkét platformra ingyenesen elérhető, viszont az összeállított és személyre szabott programért fizetni kell.

workouts-6up.jpg

Motivációért sem kell a szomszédba menni

Motivál, figyelmeztet a vízivásra, segít betartani az egészséges életmód alaptörvényeit, például egészséges rágcsákat kínál és vizualizálja a ledobott kilókat a My Diet Coach. Az app ingyenes, de létezik pro változata is, ami mintegy két dollár.

 

 

A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr4813409415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása