5 kinyírhatatlan és vízálló hangszóró karácsonyra

Nem vagy már helyhez kötve, mert akár síelés közben, szörfözéshez, tengerparton vagy kősivatagban is lazán lehet hordozható hangszóróval zenét csiholni. Ugyanis az idei bluotooth-os hangszórók darabjai már abszolút bírják a strapát. Ha neked is minden álmod volt gumimatracon lebegve hallgatni a Balcsi közepén a Felicitát, akkor ezekből érdemes választani.

ecostone-banner-02.jpg

Ecoxgear Eco Stone

Bárminek ellenáll, amit az anyatermészet produkálni tud: hőálló, porálló, ütésálló és vízálló is, plusz lebeg a vízen az ECO STONE. Sőt, az akkumulátora abszolút kibír egy keményebb partit is, hisz 12 órán keresztül bírja töltés nélkül. Biztosított ebből 10 óra zenehallgatás, e mellett a mobilokat is feltölti, sőt, a hívásokat szintén fogadhatod vele. Erőteljes külleme nem becsapás, a kütyü az amerikai hadsereg bizonyítványát is kiérdemelte.

ecostone-banner-03.jpg

Fugoo Tough XL

35 órás akkuerő, por, víz, sár, hó és ütésálló – szóval csak savval és lángszóróval lehet kicsinálni a Fugoo XL változatát. Fejlesztői 360 fokos hangzást ígérnek a nyolc hangsugárzóval felszerelt elpusztíthatatlanságnak. A polimer páncélba burkolt, alumíniummal és rozsdamentes vasakkal megerősített hangszóró ugyanis bármilyen erőteljes hobbit vagy szakmunkát készséggel támogat némi zenével, csevegéssel.  Rengeteg kényelmi kiegészítőt lehet hozzá vásárolni, amivel ezt a nem túl szerencsés formáját akár a fára, hátizsákra vagy a kenuhoz lehet rögzíteni.

construction-bluetooth-speaker.jpg

JBL Flip

Igazi hálózatépítő játékot is kihozhatsz a JBL Flip4-ből. Szép dizájnja mellett víz és porálló ház, valamint 12 órás üzemidő is belefért ebbe a hangszóróba. Bluetooth-on keresztül több telefonnal egy készülékre, illetve több (maximum 100 db) készülék pedig egymáshoz is tud csatlakozni. Ezzel behangosíthattok nagy teret, vagy akár felváltva hallgathatjátok a kedvenc zenéiteket. 

sand.jpg

Bose Soundlink Revolve+

Bár vízbe nem ejthető, csepp és ütésálló, 16 órányi üzemidőt, elképesztően szép hangzást, telt basszust ígér a Revolve+.   A külcsíny is meglehetősen tetszetős, a kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy minden irányba egyenlően terjedjen a zene – ez az a bizonyos 360 fokos hangzás. Pozitív funkció, hogy ha nincs a közelben a telefonod, a hangszóróról lehet irányítani a zenelejátszást Siri és Google Now kapcsolaton keresztül.

bose_soundlink_revolve_press_1495198828238.jpeg

HELLO. MAI KARÁCSONYI PRO TIPP.

Telefont vennél ajándékba? A Telenornál most az ünnepi csomagolás miatt sem kell aggódnod. December 24-ig a boltokban ezt is meg tudod oldani. Pontosan miről is van szó?
Ezt kell tenned: 1. Kattints erre az oldalra 2. Kövesd a leírtakat!

Philips ShoqBox

A JBL-hez egészen hasonló, kissé hengeres formája miatt kényelmes cipelni, bár annál darabosabb, robosztus szerkezete ütésálló, illetve vízálló (1 méter mélységig és 30 percig). A ShoqBox úgy ahogy van jó, csak az akkumulátor gyengébb picit, 8 órás üzemideje van. Ráadásul ledekkel szerelték fel, ami igazi parti hangulatot tud teremteni a fövényen, és arra sem rossz, hogy az ember megtalálja a víz alatt például sötétben – csak, hogy kiemeljünk egy extrémebb esetet a buli zónából.

_philips_shoqbox_sb500a00_blue.jpg

A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr5813501041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rickD 2017.12.15. 12:18:53

Ne vegyél hordozható hangszórót! Használj fülhallgatót! Senki nem kíváncsi a szar zenédre.

no.nick.today 2017.12.15. 13:45:16

A Sony cuccai miért nem szerepelnek?

Kicknick 2017.12.15. 13:58:07

@rickD: pláne ha otthon vagy és kerti parti van...okoska, nem a körúti cigókból kell kiindulni.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása