Ma lazíts a világűrben
Ma lazíts a világűrben

Vonatokról, delfinekről vagy nagyvárosokról is nagyon izgalmas élő felvételeket nézni, de ezeket viszonylag könnyen fel lehet keresni személyesen is. A világűrben viszont kevésbé valószínű egy kiruccanós hétvége. Ezért is jó ezeket a streameket nézni, és persze azért is, mert a laposföld hívőin nagyokat lehet kuncogni.

...

Nagyvárosi kémkedés élőben
Nagyvárosi kémkedés élőben

Velence, Tokió, Prága, New York, Melbourne, Buenos Aires és még Alberta mindennapjaiba is betekinthetünk egész héten, a nap huszonnégy órájában a következő live streamek segítségével. Milyen a forgalom, mennyi kerékpáros teker az utcán, milyen az időjárás?
Nézzünk szét a világban!

1200px-new_york_times_square-terabass.jpg

Velence: a Canal Grande, azaz a Nagy Csatorna életét kísérheted figyelemmel, a közlekedő gondolák, hajó és siető emberek forgatagával.

Tokió: felüljárók és ...

5 kinyírhatatlan és vízálló hangszóró karácsonyra
5 kinyírhatatlan és vízálló hangszóró karácsonyra

Nem vagy már helyhez kötve, mert akár síelés közben, szörfözéshez, tengerparton vagy kősivatagban is lazán lehet hordozható hangszóróval zenét csiholni. Ugyanis az idei bluotooth-os hangszórók darabjai már abszolút bírják a strapát. Ha neked is minden álmod volt gumimatracon lebegve hallgatni a Balcsi közepén a Felicitát, akkor ezekből érdemes választani.

ecostone-banner-02.jpg

Ecoxgear Eco Stone

Bárminek ellenáll, amit az anyatermészet produkálni tud: hőálló, porálló, ...

Lazacra vadászó macik Alaszkából - élőben
Lazacra vadászó macik Alaszkából - élőben

Mai kikapcsolódásnak nézz alaszkai medvéket, ahogy élelemszerző táncukat járják a jeges vízben.

A Brooks-vízesés mágnesként vonzza az alaskai Katmai Nemzeti Park   medvéit. A lazacok júliustól szeptemberig rajzanak a folyón át a Brooks-tóba, majd visszafele úsznak - leküzdve az olyan akadályokat, mint vízesés. Innen, a vízesés körülbelül 6 láb, azaz 1,8 méter méter magas partjáról lesnek rájuk a medvék, és manccsal-szájjal vadásszák le a nem túl ...

10 hibátlan mobiljáték az év legjobbjaiból
10 hibátlan mobiljáték az év legjobbjaiból

Ha van egy olyan mobilod, amiben van annyi memória  és olyan grafikai megoldás, ami lever egy notebookot (jó párat listáztunk itt), vétek lenne nem kipróbálni az év legjobb mobiljátékait. Nem fog szaggatni, brutálisan szép képe lesz, és ha a fizetős változat se jelent gondot, még a reklám sem fog kizökkenteni. Nézzük a piac tíz olyan játékát, amiben biztosan találsz kedvedre valót, illetve Android és iOS platformon is megtalálsz.  

maxresdefault_1.jpg

...

3 az 1-ben - év végi kultlista
3 az 1-ben - év végi kultlista

Most, hogy lesz egy kis szabadidőd, miért is ne töltenéd kulturális programmal? Mivel a karácsonyi időszak abszolút a kuckós beltéri programoké és a jó történeteké, de azért otthonról ilyenkor is ki lehet mozdulni, irány a mozi és a színház. Amerikai vagy európai film? Dráma vagy zene? Mutatjuk a legjobbakat.

 

...

10 meglepő program a két ünnep között
10 meglepő program a két ünnep között

Együtt, sokan, egyedül. A két ünnep között a sok közösségi program után legyen kicsit a regenerálódáson a hangsúly, hogy ne úgy kezdd az újévet, mintha egy gyümölcscentrifugában ébredtél volna, teljesen kifacsarva. Nézzünk pár olyan programot, ami kizökkent a taposómalomból akkor is, ha családdal, ha ketten, ha barátokkal vagy egyedül éled meg ezt az időszakot.

 Ilyenkor már a süti evés sem tesz boldoggá, már a főcím legördülése előtt fejből ...

2017 legjobb csetprogramjai
2017 legjobb csetprogramjai

Azért néha küldünk sms-t is, de már nem jellemző. Van, aki három csetprogit is tart a telefonján, mert mindenkivel máshogy tartja a kapcsolatot (ő nem irigylendő), van aki e-mailezik vagy cseten is úgy válaszol, mintha hivatalos levél lenne (karót nyelt), és van, aki következetesen tartja magát egy apphoz (a hűséges).  De melyikhez?

  keyboard-on-apple-watch.jpg

...

Öt téli túra az ünnepek között
Öt téli túra az ünnepek között

Magyarországon erdők tekintetében kifejezetten jól állunk. A téli időszakban a természet egészen másképp látványos, mint nyáron, vagy épp az ősszel, de a természet varázsa ilyenkor is hat. A jó levegő, a csend és utána egy forró fürdő felér egy hét szabadsággal.

shutterstock_95627848.jpg

Fotó: Shutterstock - Téli Balaton - háttérben a Tihanyi-félszget

...

2017 legnépszerűbb mobiljai
2017 legnépszerűbb mobiljai

Idén sem maradt el a Samsung-iPhone párbaj, mely az előbbi dokumentált fölényével és az utóbbi rajongótáborának elnéző mosolyával ért véget. Örök harmadik lenne az LG, de jönnek a kínai trónfosztó, a Huawei és a megújult Sony. A legjobb ár-érték arány középkategóriájában verhetetlen a Honor, és az olcsó okostelefonok győztese a Motorola egy-egy modellje lett.

Kétszer is tarolt idén a SAMSUNG

Még idén márciusban hozták ki nyertesnek a Samsung ...

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk