SOS karácsonyi ajándéktippek balszerencséseknek

Mindenkinek van egy ügyeletes balszerencsés rokona, barátja. Ő az, aki folyton beleejti, leejti a legsérülékenyebb és legfontosabb tárgyát, a telefont. Magával viszi, mert folyton azon beszél, arról hallgat zenét, azon csetel, fotózgat. Mindenhova. Medencéhez, csónakba, biciklizni, kádba. Ráadásul a farzsebében tartja, tehát ráül, kipottyan onnan.  

apple-iphone-8-drop-test-smashed-broken4661.jpg

Tulajdonképpen ez is egy jó megoldás:

Mindent kibíró hangfal

Szép áthidaló megoldás, ha 1-2 kikezdhetetlen Bluetooth-os hangfalat vásárolsz neki, hiszen így a telefon a biztonságos parton, kevésbé elérhető, de biztos helyen tartható amellett, hogy a hangfalról szól a zene és hívásokat is lehet fogadni.

Itt gyűjtöttük össze a keménykötésű darabokat.


Mindent bíró telefon vagy tok

Léteznek olyan telefonok, amiket pont ugyanígy vízbe lehet ejteni, földhöz lehet vágni, homokba lehet ásni anélkül, hogy kilehelnék a lelküket. Árban kicsit húzósabbak is lehetnek.

Ezekből érdemes válogatni például:

LG G6

Samsung A5, S8, Note

HTC U11

B megoldás, hogy egy ellenálló tokot vásárolsz, akár többet is, mert azokat is szétfogja törni. Hasznos és nagyon leleményes tokokat lehet vásárolni, viszont az igazán törhetetlenek általában unalmasak, így mérlegelj.

 

 VS.

 

 Vegyél neki okosórát

Sok funkciót lehet helyettesíteni a vízálló, ütésálló, sokkal ellenállóbb kivitelű okosórákkal, melyek tényleg mindig kéznél vannak. Úgyhogy ez is egy praktikus megoldás lehet. A telefon itt a biztonságos táskában, zárt zsebben maradhat. Lehet az okosórán át üzenetet fogadni, zenét hallgatni, stb.

Itt olvashatsz ezekről. 

HELLO. MAI* KARÁCSONYI PRO TIPP.

Ma 22 óráig tart nyitva sok Telenor üzlet. Egy gonddal kevesebb. Hol?
1. Kattints erre az oldalra.
2. Keresd meg a legközelebbit.
*2017.12.22.

 A posztot a Telenor támogatta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr9113507967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása