SOS karácsony ajándéktippek 1. - folyton lemerülőknek

Mindenkinek van olyan rokona, barátja, kollégája, aki állandóan töltőt keres, mindig elfogyott a net a telefonjáról, összegezve a jelenséget: „állandóan le van merülve”. Nézzük, milyen ajándékkal lehet őket kihúzni a slamasztikából.

shutterstock_162125885.jpg

Power bankok

Vicces, erős és szép vésztöltőket is lehet vásárolni. Ezek közül abszolút haszna az erősnek van: hiszen akár 20 ezer mAh töltöttséget is magával tud cipelni az ember. Tény, hogy nem a legcsodálatosabb és nem is a leglégiesebb kialakításúak ezek, viszont akár többször több készüléket is tölthet velük.

Egy átlagos mobil akksi 3-4 ezer mAh töltés fel tud használni napközben, ha tényleg használják, ezt vegyük figyelembe a választáskor. Egyébként, ha nem lényeges a hardore kapacitás, akkor egészen szép power bankokat lehet kapni.

A kreatív

Erős telefonok

Az is megoldás, ha nem powerbankot cipeltetünk az illetővel, hanem megajándékozzuk egy akksiban erős telefonnal. Hogy mi az erős, az nyilván attól is függ, hogy maga a telefon mennyit fogyaszt, de a 4 ezer fölötti akksik általában már  húzzák legalább egy napig.

Ilyen például általában a Honor, a Xiaomi (Read Mi Note 4 például), vagy a Samsung A9 5000mAh-s akksijával, a Lenovo P2 (5100mAh).

Egyébként pedig:

Folyamatos net

Két lehetőség van arra, hogy folyamatos hordozható netkapcsolattal lásd el szűkölködő ismerősödet.

Vándorlegény fokozat: vásárolsz neki egy modemet, amit magával tud hurcolászni, és laptoppal, telefonnal, bármivel használhatja.

Expert fokozat: olyan tarifacsomag, amiben korlátlan adatforgalom van. Plusz érv a csomagváltás/tarifacsomi mellett, hogy  egyrészt biztos olcsóbban kijön, mintha plusz netet vásárolgatna magának, másrészt élvezheti a korlátlanság szabadságát, ami végső soron boldoggá is teszi. Hát van ennél jobb ajándék?!

HELLO. MAI* KARÁCSONYI PRO TIPP.


Kifelejtettél valakit az ünnepi listából? Ilyenkor jók az exkluzív akciók.
Egy mobil előfizetés, és plusz egy Samsung Galaxy J3 készülék ajándékba.
1. Kattints erre az oldalra
2. Kövesd a leírtakat! 

*2017.12.21.

A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr2813515329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Privateer 2017.12.21. 08:55:17

Vándorlegény fokozat: vásárolsz neki egy modemet, amit magával tud hurcolászni, és laptoppal, telefonnal, bármivel használhatja.

A link döglött!!

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása