Relaxálj óceánnal és ásító oroszlánfókákkal!

Ha szeretnél kikapcsolódni a pörgésből és kilépni a szürke decemberből, akkor nincs más dolgod, mint hátradőlni és belenézni a Csendes-óceánról, vagy a trópusokról sugárzó élő kamerák adásába.

shutterstock_234236602.jpgFotó: Shutterstock.com

Iskolabusz nagyságú, fenséges bálnákat, sirályokat, bajszos fóka orrokat, rémisztő cápákat és furcsa tengeri herkentyűket kukkolhatunk a Csendes-óceán “csatornáján”.  A jeges Északi-sarktól egészen Hawaiiig követhetjük az élővilág mindennapjait, de vigyázat, a látvány a képernyő elé tapaszt! Szokatlan streamre készülj, mert különböző kameraállások között váltakoznak a képek, így például vulkánkitörést is láthatunk élőben.

Egy halom oroszlánfóka lusta ásítását nézheted a következő streamen. Ezek az óriási méretű állatok Kanadában élnek, pontosabban Brit-Kolumbiához tartozó Hanson-szigeten.

Hawaii naplemente. Kell még magyarázni?

Thaiföld idilli tengerpartjai csak éjfél után lesznek igazán érdekesek, amikor a yachtklubban megindul az élet, és lassan kezd kisütni a nap. Egészen kora reggelig lehet kukkolni a beachen sétálók, pancsolók életét és az azúr tenger hullámait.


A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr8413511031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása