Három játéklegenda idei mobilos verziója

2017 legjobb játékai között  joggal helyet kaphat a Warcraft, a Mindcraft és a Rollercoaster. Bár mindegyiknek más a rajongótábora, egyetérthetünk abban, hogy a szerepjátékos, a stratégiai és az építős kategória megkerülhetetlen játékairól van szó.  

world-of-warcraft-legion-companion-app.jpg

Rollercoaster Tycon Classic

Platform: iOs és Android
Ára: 5,99 USD /1899 HUF

Vidámparkot építeni, tervezni és menedzselni – így foglalható össze a Tycon klasszikusa, a Rollercoaster. Az eredeti 2D-s világot szenzációsan hozza, teljesen olyan, mint a PC-s verzió volt.

Olyan finomságokat kell figyelembe venni a stratégia során, mint a látogatók hányingerre való hajlandósága, az időjárás, a megfelelő takarítószemélyzet megléte, egy-egy hullámvasút tetszésindexe - tehát nagyon komplex és szórakoztató a játék. Ügyelni kell a tematikára, a terület adottságaira is, mindemellett pedig nyereségesnek kell maradni.

Hearthstone Heroes of Warcraft

Platform: iOs és Android
Ára: ingyenes

A Heartstone egy érdekes mobil kártyajáték, ami a klasszikus fantasy szerepjátékokat képezi le. Tehát technikailag visszalép egyet a lenyűgöző grafikával operáló Words of Warcrafttól, és a szerepjáték offline eredetijét kínálja mobilon, persze megfelelő látványvilággal.

 

Ebben a játékban küldetések során kell megküzdeni a választott online ellenfelekkel.
Aki most kezdene bele a játékba, annak itt egy klassz leírás a kezdetekről. https://hearthstonehungary.hu/wiki/start

Minecraft

Platform: iOs / Android
Ára: Ingyenes / 2169HUF

A legnépszerűbb gyerekeknek való építős játék annyira nem is régi, mint ahogy kinéz: 2009-ben alkották meg a teljesen szabad mozgásteret (sandbox mode) nyújtó, és C-64-re hajazó grafikát ötvöző játékot.

Alapanyagokat (fát, ércet, sziklát) kell gyűjteni és ebből építkezni, vagy csak vándorolni a színes kockákból álló világban.

Az eredeti elképzeléshez képest az idei mobilos verzió már óriásit lépett előre: túlélő módban már fegyvereket is lehet készíteni, szörnyeket legyőzni, és akár többszereplős is lehet.

A posztot a Telenor támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr8413437447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hello Karácsony, üdvözlünk olvasó!

 

A december és a közeledő karácsony a boldog pillanatok mellett rengeteg feladatot és stresszt is tartogat számunkra. A Hello Karácsony ebben segít hasznos tanácsokkal és kikapcsolódást kínáló élményekkel. Szeretnénk az itt megjelenő tartalmainkkal minden nap segítséget nyújtani abban, hogy egy kicsit könnyebb és boldogabb legyen ez a néhány hét, származzanak blogunkról, vagy épp az Indexről, foglalkozzanak gasztronómiával, esetleg technológiai újdonságokkal.

Nincs december karácsonyi kalendárium nélkül. Oldalunkra a Telenor ajánlatai miatt is érdemes visszajárni, hiszen minden nap egy új meglepetés várja az okoseszközök és az online világ iránt érdeklődőket! 

Erről írunk

süti beállítások módosítása